TA FØRERKORT I ROMANIA

Hei.
Jeg lurer litt på om det er mulig som norsk å ta førerkort i Romania? Og hva koster det?  Er dette noe dere kan fortelle noe om? | NICOLAI

ROMANIAPOSTEN |
En full pakke med kjøreskole, teorieksamen og oppkjøring, eksamen og utstedelse av kort koster i det fleste tilfellene mellom 2000 - 2500 ron dvs mellom 4200  NOK - 5400 NOK.
En kamerat som jobber i politiet sier han tror det er mulig for nordmenn også å ta førerkort i Romania på samme vilkår samme som EU-borgere. Norge har en EØS-avtale med Romania. Du må ta kontakt med Biltilsynet i Norge for å få oppdatert dette.

Uansett regner han med at kravet er at du har en fast eller ferieadresse i Romania og er registrert med rumensk personnummer. Dette siste gjøres gratis og uten problemer på kontorene til immigrasjonspolitiet. Alt du trenger er en leiekontrakt for leilighet/bolig, Og pass selvfølgelig. Med forbehold. Dette er noe vi tror. Er det andre som vet noe om dette, send noen ord.

OM INNLEGG HER

Hvis ikke annet ønskes, angir vi bare fornavnet på innsenderen. Dere kan skrive på skandinaviske språk, rumensk eller engelsk. Rumenske innlegg oversettes i så fall. Redaksjonen forbeholder seg retten til å forkorte innlegg. Spørsmål og meninger er også velkomne i tillegg til kommentarer og info dere måtte ha. | RED

CORVIN CASTLE | ROMANIA

CORVIN CASTLE | ROMANIA

BESØK ROMANIA

BESØK ROMANIA
Reisebyrå i Oslo dedikert Romania