TOG FRA BUCURESTI TIL MANGALIA


Hans, Kragerø: Jeg har sett på siden deres at dere skryter av privattogene i Romania i forhold til CFR som eies av staten. Kan jeg ta et slikt privattog fra Bucuresti til Mangalia i sommer?

Romaniaposten: Privattogene går til Constanta, ikke til de andre badebyene sør for Constanta. Og det er rett, privattogene har bedre standard generelt, ikke minst sanitærmessig. Vil du ta det beste privattoget fra Bucuresti sjekker du www.softrans.ro, men da må du ta buss videre til Mangalia, eller et lokaltog. Busser går hvert 20 minutt fra jernbanestasjonen i Constanta.

I praksis blir nok CFR det mest praktiske for deg, kanskje også tidsmessig. Og fordi CFR har mange avganger. Det anbefales å kjøpe billett online noen dager i forveien. www.infofer.ro  Du printer billetter og viser denne sammen med passet. 

OM INNLEGG HER

Hvis ikke annet ønskes, angir vi bare fornavnet på innsenderen. Dere kan skrive på skandinaviske språk, rumensk eller engelsk. Rumenske innlegg oversettes i så fall. Redaksjonen forbeholder seg retten til å forkorte innlegg. Spørsmål og meninger er også velkomne i tillegg til kommentarer og info dere måtte ha. | RED

CORVIN CASTLE | ROMANIA

CORVIN CASTLE | ROMANIA

BESØK ROMANIA

BESØK ROMANIA
Reisebyrå i Oslo dedikert Romania