Hvor mye dyrere har det blitt i Mamaia?

Mamaia 2021: Best of Mamaia, Romania Tourism - TripadvisorSpørsmål:

Hei, vi har vært tre ganger i Romania og Mamaia, men ikke de siste årene.

Nå skjønner vi fra det dere i Romaniaposten skriver at det har blitt veldig dyrt der. Hvor mye dyrere og vil dette fortsette?

Vidar H.

Svar:


Vi bor i området og vi kan bekrefte det rumenske media har skrevet om et utrolig høyt prisnivå i Mamaia sommeren 2021. Hotellprisene er en ting, de har alltid vært høyere enn andre badebyer. Men det er mat og drikke - og leie av solstoler - som har hisset opp mange turister. Det er rapportert om solstolutleie til 100 lei pr dag pr.stol. Et sted har tatt 200 lei for en stol i helgene. Det er vanvittig uansett hvordan man ser på det.

Vi snakker om priser som er 50% eller mer over det bransjen tar i andre badebyer. Bedriftene i Mamaia skylder på forlengelsen av stranda og pandemikostnader – men det er på mange måter en noe sær debatt. Om dette vil fortsette neste år er vanskelig å si, men siden mange turister har vraket Mamaia dette året vil de kanskje justere seg ned noe.

Årets billigste badeby har vært Costinesti, med Eforie Nord som en nr 2. Dessverre har dette ført til stappfulle byer og strender - og mye forsøpling.

OM INNLEGG HER

Hvis ikke annet ønskes, angir vi bare fornavnet på innsenderen. Dere kan skrive på skandinaviske språk, rumensk eller engelsk. Rumenske innlegg oversettes i så fall. Redaksjonen forbeholder seg retten til å forkorte innlegg. Spørsmål og meninger er også velkomne i tillegg til kommentarer og info dere måtte ha. | RED

CORVIN CASTLE | ROMANIA

CORVIN CASTLE | ROMANIA

BESØK ROMANIA

BESØK ROMANIA
Reisebyrå i Oslo dedikert Romania