Betale togbillett med kort på toget i Romania.

Jeg leser at man nå kan kjøpe togbillett direkte med kredittkort på togene i Romania? - G.T. Råde

Svar:


Well: CFR har introdusert betaling med kort i tog hos konduktøren foreløpig kun på flytogruta Gara de Nord - Otopeni flyplass. Selskapet ønsker å utvide tjenesten til å gjelde på alle togruter så det kommer nok om ikke så lenge.

Imidlertid kan det være ulemper. Hvis du ikke har kjøpt billett på forhånd - enten online eller i kassen på stasjonen, det være seg med CFR eller de private togene - risikerer du ikke å finne ledig plass i toget. Spesielt på lange reiser og i forbindelse med ferier og høytider. I tillegg kan det hende du må betale en tilleggsavgift for visse typer billetter.

Vår anbefaling er UANSETT å kjøpe billett med rumenske tog for lengre reiser i forkant online. Dette gjøres enkelt med alle selskaper, du printer ut billetten eller tar bilde av den i mobilen din - og sammen med pass gjelder den uten problemer. Dette kan du gjøre her:

TOGBILLETTER ONLINE:  

Du kan også kjøpe billett online til det nye flytoget som går direkte mellom Otopeni flyplass - Gara de Nord mellom kl 06 - 23:00 og har en billettpris på 4 lei. Info engelsk: https://www.cfrcalatori.ro/en/bucuresti-nord-railway-station-henri-coanda-airport/

OM INNLEGG HER

Hvis ikke annet ønskes, angir vi bare fornavnet på innsenderen. Dere kan skrive på skandinaviske språk, rumensk eller engelsk. Rumenske innlegg oversettes i så fall. Redaksjonen forbeholder seg retten til å forkorte innlegg. Spørsmål og meninger er også velkomne i tillegg til kommentarer og info dere måtte ha. | RED

CORVIN CASTLE | ROMANIA

CORVIN CASTLE | ROMANIA

BESØK ROMANIA

BESØK ROMANIA
Reisebyrå i Oslo dedikert Romania