Betale kreditt for simkort i Romania.

Tipuri de credit | Credit de nevoi personale | Credite pe buneHei! Vi vil gjerne hjelpe noen vi kjenner som har noen av barna sine på nettskole i Romania.

De mangler kreditt på to kontantkort på mobilen sin for å få nett. Noen tips?

Marianne og Lars, Gjøvik.


Svar:

For mellom 5 og 6 euro kan man få nettilgang på mobilen i Romania. F.eks Telekom.ro har varianter med denne prisen som gir UBEGRENSET nett i en måned.

Først må dere få vite numrene til disse barna og få foreldrene til å oppgi mobiloperatør dersom dere ikke kjenne prefixene til de ulike operatørene i Romania.

Kreditten ordner dere online med et Visa – eller Mastercard. De som får kreditten får denne direkte på mobilen.

Det finnes nettsider som selger kreditt til alle operatørene feks www.prepay.ro  Men det er ofte billigere å gå inn på nettsidene til den enkelte operatør: www.telekom.rowww.vodafone.ro - - - www.orange.ro  - - - ( https://www.digi.ro/recharge )


OM INNLEGG HER

Hvis ikke annet ønskes, angir vi bare fornavnet på innsenderen. Dere kan skrive på skandinaviske språk, rumensk eller engelsk. Rumenske innlegg oversettes i så fall. Redaksjonen forbeholder seg retten til å forkorte innlegg. Spørsmål og meninger er også velkomne i tillegg til kommentarer og info dere måtte ha. | RED

CORVIN CASTLE | ROMANIA

CORVIN CASTLE | ROMANIA

BESØK ROMANIA

BESØK ROMANIA
Reisebyrå i Oslo dedikert Romania