Karantene for barn ved ankomst Romania?

grafica coronavirus varianta delta intre doua mastiVi har to barn under 16 år og skal til Romania.  Vi flyr fra Torp til OTP. Vi foreldre har vaksinesertifikat. Hva gjelder for barna?

S.O

Svar:


Det siste vi har funnet fra rumensk UD er datert juli og august 2021 og barn mellom 6 og 16 år som kommer fra risikoområder må vise en negativ test som ikke er eldre enn 72 timer. Dette gjelder reisende fra røde og gule soner.

I skrivende stund  har Norge gått fra rød sone til gul sone den siste uka - så er Norge på grønn sone når dere ankommer Bucuresti med fly fra Torp gjelder kanskje ikke dette. Det er vanskelig å følge med her nede fordi reglene forandres raskt og er formulert på et svært byråkratisk språk. Ta kontakt med den rumenske ambassaden i Oslo..

OM INNLEGG HER

Hvis ikke annet ønskes, angir vi bare fornavnet på innsenderen. Dere kan skrive på skandinaviske språk, rumensk eller engelsk. Rumenske innlegg oversettes i så fall. Redaksjonen forbeholder seg retten til å forkorte innlegg. Spørsmål og meninger er også velkomne i tillegg til kommentarer og info dere måtte ha. | RED

CORVIN CASTLE | ROMANIA

CORVIN CASTLE | ROMANIA

BESØK ROMANIA

BESØK ROMANIA
Reisebyrå i Oslo dedikert Romania